Nol Havens

Nol

Ik ben in 1983 begonnen als zanger van VOF de Kunst en in 2004 als fotograaf. Nu doe ik beide waar ik erg blij mee ben. Mijn werk doe ik vanuit Studio Chateau, zowel het produceren van opdrachten voor winkelketens als het ontwikkelen van eigen content. In 2005 ben ik samen met Janey van Ierland een multimediabedrijf begonnen: De Kunst. In opdracht van boekuitgevers, televisie omroepen en winkelketens produceerde wij luisterboeken, DVD’s en muziekprojecten met VOF de Kunst. We produceerde voor o.a. HEMA, V&D, Hermans en ANWB. Naast het produceren deden we zelf ook de verkoop en distributie voor Nederland en BelgiĆ«. De Kunst was als multimediabedrijf naast het management van VOF de Kunst ook van 2007 tot 2010 het agentschap/management van actrice Carice van Houten. Janey van Ierland is nog steeds agent van Carice.

In 2011 besloot ik me na een veel te drukke periode weer volledig te richten op het maken/produceren/uitvoeren van muziek en het fotograferen. Het schrijven van muziek en het bedenken van concepten met voornamelijk eigen content vind ik nog steeds het meest interessante om te doen.
Naast het audio gedeelte in Chateau is de andere helft van Studio Chateau ook mijn fotostudio. Doordat ik het liefst in mijn eigen omgeving werk is Studio Chateau een huiskamer waar iedereen zich prettig voelt. Ik wil me thuis voelen in een studio/werkruimte om tot mooie dingen te komen.

Muziek: www.vofdekunst.nl

Nol: www.nolhavens.nl

Fotografie: http://fotografie.nolhavens.nl/

 

 

 

Geef een reactie